Om oss

Om oss

Jag som öppnat Studio Unique heter Jennie och har jobbat inom branschen i 15 år. Sedan 2008 har jag varit egen företagare. Jag har hyrt in mig på två olika ställen, ett i Skärholmen och ett i Tullinge. Efter 8 år i Tullinge kände jag att det var dags att ta nästa kliv i livet - att öppna en helt egen salong. Jag älskar verkligen mitt jobb och hoppas att du som besöker salongen skall känna det.

Mitt mål är att du som kund alltid skall lämna salongen 100 % nöjd.

Är du nöjd hoppas jag du berättar det vidare till dina vänner och bekanta, är du inte nöjd av någon anledning, hoppas jag att du berättar det till mig, så vi gemensamt kan komma fram till en lösning så det känns bra.

 

Jag är:

 

* Auktoriserad och Diplomerad Hudterapeut, S:t Erisks KY - hudvårdutbildning 2002

 

* Innehavande av gesällbrev i hudterapeutyrket

 

* Diplomerad nagelterapeut, OPI center 2007

 

* Certifierad fransstylist, Lashia 2014

 

* Aktiv medlem hos SHR ( Sveriges hudterapeutersriksorganisation )

 

Givetvis har jag godkänd utbildning i alla behandlingar jag utför. 

Är även medlem i berörda branschorganisationer och innehar behandlingsskadeförsäkring, allt för att du som kund skall känna dig trygg.

Jag heter Mimmi och är Studio Uniques frisör.
Jag har jobbat som frisör dom senaste 12 åren runt om i Stockholm, varav dom senaste 5 åren på en annan salong i Huddinge. Det var dags att starta upp eget och hittade detta fantastiska ställe.
Jag har velat bli frisör sen jag var 4 år och  gick min frisörutbildning efter gymnasiet,  på frisörakademin i Stockholm.    På gymnasiet gick jag estetisk bild och formgivning.
Jag älskar att skapa och forma, det estetiska är min passion.
För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg och vi tillsammans kommer överens om önskat resultat eller mål. Även när jag får fria tyglar med ditt hår, kan du känna dig trygg. Mitt mål är att du alltid ska bli nöjd.
Jag är född och uppvuxen i Huddinge och bor i en villa med min man och våra 2 söner i Glömsta.
Varmt välkommen!


Jag heter Annika och jag arbetar här på Studio Unique som massör. I mitt verksamma liv har jag arbetat inom flera yrkesområden och den röda tråden genom de yrkesvalen är att arbeta med människor, för att se till att de mår bra på olika sätt.

Att vistas ute i naturen är ett sätt för mig att må bra och där hämtarjag min kraft.


När du är hos mig ska du vara i fokus.Vi går igenom tillsammans vad just du behöver hjälp med.


Hos mig kan du välja mellan:

* Klassisk massage

* Mind massage

* Avslappningsmassage


Kropp och själ hänger ihop och jag vill att du ska gå härifrån nöjd och avslappnad.


Hjärtligt välkommen!Utbildningar:

*Certifierad massör, Diplomerad Massage terapeut

Hälsoteket, år 2011-2012


*Mindmassage terapeut

Iliviera AB, år 2017


Jag är medlem i Branschrådet Svensk Massage

Jag heter Lemmy och jag är salongens gos och mys hund. Jag är av den allergivänliga rasen yorkshireterrier och är 2,5 år. Jag sitter mer än gärna i ditt knä, om det är okej med dig förståss. Om det är så att du är rädd för hundar, är super allergisk eller helt enkelt inte tycker om hundar så kan jag även vara inne i personalutrymmet. Säg bara till någon av tjejerna som jobbar på salongen, så stänger dom in mig där.